Wintel on tietoliikennetuotteiden asiantuntija

Laadukkaat tietoliikennetuotteet ja turvallisuustuotteet maahantuo Wintel Finland Oy, jolla on taustallaan vankkaa osaamista ja tietotaitoa ip-verkkojen tarjoamista mahdollisuuksista reaaliaikaisten sovellusten suhteen. Ip-verkkoja voidaan hyödyntää muun muassa ip-kameravalvonnassa, sekä erilaisissa teollisuuden sovelluksissa.

Tietoliikennetuotteet kattavasta tuotevalikoimasta

Wintelin valikoimasta löytyvät kattavat ratkaisut ethernet -verkkojen toteuttamiseen ja ylläpitoon, WLAN-tuotteet (antennit, reitittimet, sovittimet, tukiasemat, kaapelit ja muut tarvikkeet), flash-muistit ja tallennustuotteet, sekä valvontakamerajärjestelmät.

Wintel Finland Oy toimii muun muassa laadukkaiden Teltonika -reitittimien maahantuojana. Teltonika valmistaa erilaisia reitittimiä ja niiden oheistuotteita, kuten antennit, asennustarvikkeet ja hallintajärjestelmä.
Reitittimiä on saatavilla monenlaisilla ominaisuuksilla varustettuna, jotta kaikkiin kohteisiin löytyy tarvetta parhaalla mahdollisella tavalla palveleva ratkaisu. Teltonika -tuotteet kestävät niin kovaa kuumuutta, kuin pakkastakin. Käyttölämpötila ulottuu -40ºC asteesta +75ºC asteeseen saakka.

Tietoturva-asiat, palomuurit ja VPN saadaan kuntoon Tosiboxin ja ZyXELin tuotteilla. ZyXELin USG-sarja tarjoaa palomuuritoiminnot, VPN-ominaisuudet ja ensiluokkaisen suorituskyvyn, joiden avulla verkkojen suojaus ja hallinta onnistuu aiempaa tehokkaammin ilman pelkoa verkon suorituskyvyn heikentymisestä.

Fyysisten tuotteiden lisäksi Wintelin valikoimaan kuuluvat Equisys Zetafax -faksiohjelmistot laajennuksineen, sekä FCV:n audio- ja videopuheluohjelmistot.

Valvontakamerat

Wintel on erikoistunut myös valvontakamerajärjestelmiin. Kattavan kumppaniverkoston avulla ja ip-kameroiden, tallentimien, sekä murtohälytysjärjestelmien itsenäisellä maahantuonnilla valvontakamerajärjestelmät saadaan toimitettua asiakkaille laajoinakin kokonaisuuksina kustannustehokkuudesta tinkimättä. Valvontakamerajärjestelmät ovat saatavilla asennettuina, ohjelmoituina ja hienosäädettyinä, käyttöopastusta unohtamatta. Ne voidaan tarvittaessa myös integroida kulunvalvontaan ja erilaisiin murtohälytysjärjestelmiin.

Tuotemerkit ja valmistajat

Wintelin edustamia tuotevalmistajia ovat mm. MOBOTIX, Innodisk, Teltonika, Motorola, Hikvision, Compulab, Zyxel, Brainboxes, SpotCam, Dahua, Tosibox ja Transition Networks.