Merikontit vuokraa O.V. Lahtinen

Milloin kannattaa harkita kontin vuokraamista?

Jos kontille esiintyy tarvetta vain lyhyeksi aikaa esim. remontin yhteydessä, voi kontin vuokraaminen olla ostamista parempi vaihtoehto. Vuokrakontti tuodaan ja haetaan asiakkaan luota sovitun aikataulun mukaisesti, tai sen voi noutaa omalla kalustolla sovitusta satamasta. Suosituimpia vuokrakonttimalleja ovat tavalliset merikontit eri kokoisina.

Merikontit tarjoavat väliaikaisia tilaratkaisuja

Vuokrakontti on oivallinen apu hetkellisen tilantarpeen ratkaisemiseen. Suosittuja käyttökohteita vuokrakonteille ovat esimerkiksi muutot, jolloin muuttokuorma voidaan varastoida edullisesti ja kätevästi asunnon vaihtamisen ajaksi.
Vuokrakontteja käytetään paljon myös rakennustyömailla taukotiloina, työkaluvarastoina ja säältä suojattuina säilytystiloina.

Erikoiskontit

Yleisimpien peruskonttien lisäksi on mahdollista vuokrata myös erikoisvarusteltuja ja tiettyyn käyttötarkoitukseen suunniteltuja kontteja. Esittelykontti on kätevä ratkaisu esim. messujen aikaiseksi työtilaksi, ja baari– ja kahvilakontit soveltuvat mainiosti festivaalien ja muiden tapahtumien väliaikaisiksi palvelupisteiksi.

O.V. Lahtinen Oy on pyrkinyt tekemään konttien vuokrauksen asiakkailleen mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Kiinteät ja edulliset kuukausivuokrat varmistavat sen, että vuokraajalle ei koidu ikäviä yllätyksiä vuokrasuhteen aikana. Kuljetuspalvelu hoidetaan ovelta ovelle, jotta asiakkaan ei tarvitse murehtia kontin kuljetuksen aiheuttamasta vaivasta. Myös noutopalvelu on käytettävissä, jos asiakkaalta löytyy kontin kuljettamiseen soveltuvaa kalustoa omasta takaa. Toimitamme vuokrakontin asiakasta lähimpään satamaan, jotta nouto sujuisi mahdollisimman vähällä vaivalla ja asiakkaan aikaa säästäen.