VM Karting Center tarjoaa vauhdikkaat tapahtumat

VM Karting Centerin 530 metriä pitkä sisärata kuuluu Pohjoismaiden pisimpiin. Ilman ruuhkaa radalle mahtuu jopa 12 mikroautoa ja 7 metriä leveä rata takaa turvalliset ohitukset. Ajaminen on turvallista myös jatkuvasti huolletun ja toimivan ajokaluston ansiosta. Lapsille on omat, sopivan kokoiset autot sekä omat ajoajat. Mikroautojen lisäksi myös Super minimotoja voi vuokrata käyttöön. Autojen nelitahtisten moottorien ansiosta melutaso pysyy alhaisena, nopeudesta ja voimasta tinkimättä. Sisäajoa varten suunnitelluissa autoissa on turvapuskurit, säädettävät istuimet ja sähkökäynnistys, joten asiakkaiden käytössä on turvalliset ja nykyaikaiset autot.
Radalle tuleville kuljettajille annetaan perusteellinen ajokoulutus. Kuljettajat oppivat muun muassa radan säännöt ja karting-autojen toiminnan. Kaikki kuljettajat saavat huolletut ajovarusteet, kypärät ja ajohaalarit, joiden kunto tarkistetaan jokaisen ajon jälkeen. Autoissa käytetyn etanolin ansiosta karting -autoilu on ympäristöystävällistä moottoriurheilua.

VM Karting Centerissä on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia ryhmille ja yrityksille. Esimerkiksi polttarit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat tai yrityksen virkistyspäivät sujuvat vauhdikkaasti ja ikimuistoisesti. VM Karting Centeristä löytyy myös neuvottelu- ja saunatilat sekä oma kokki, jonka annokset sopivat jokaiseen makuun. Myös kaikenlaista oheistoimintaa on mahdollista järjestää stand-up koomikosta joulupukin vierailuun.

Lasten synttärit on helppo järjestää pakettikokonaisuuksien avulla. Synttäripaketteihin kuuluvat muun muassa ajo-opastus ja varusteet, karting-ajo ja ruokatarjoilu. Vauhdikkaat synttärijuhlat pysyvät puheenaiheena pitkään. VM Karting Centeristä löytyy myös viiden ja kymmenen ajokerran lahjakortteja.