Vaunu-aitan lastentarvikkeet helpottavat lapsiperheen elämää

Vaunu-aitta on tarjonnut asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1964. Laajaan lastentarvikevalikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset rattaat, lastenvaunut ja turvaistuimet. Vaunu-aitasta löytyvät myös muut tarpeelliset lastenhoitotarvikkeet, kuten hoitopöydät, pinnasängyt ja syöttötuolit. Oikeanlaiset lastentarvikkeet helpottavat huomattavasti lapsiperheen arkea.  Lastentarvikevalikoimaan voi tutustua niin myymälässä kuin netissäkin.

Vaunu-aitasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia rattaita, matkarattaita ja tuplarattaita. Laadukkailla ja muuntautumiskykyisillä rattailla liikkuminen on helppoa ja kevyttä erilaisissa maastoissa, yleisissä kulkuneuvoissa ja vaativissakin sääolosuhteissa. Koska rattaat on helppo taittaa kokoon, niitä voi säilyttää ahtaissakin tiloissa. Lastenrattaista voi tehdä entistä toimivampia tuotevalikoimista löytyvillä lisä- ja suojavarusteilla.
Lastenvaunuvalikoimasta löytyy sopivat vaunut erilaisiin olosuhteisiin ja tilanteisiin. Yhdistelmävaunut toimivat kaikkialla ja niistä on helppo muokata mieleisensä. Tuplavaunujen ei tarvitse olla isoja ja hankalia, valikoimasta löytyy kevyitä ja helposti liikutettavia vaunuja. Vaunu-aitan tarjoamissa tuotteissa on panostettu niin ergonomiaan kuin tyylikkyyteenkin. Vaunut saa kätevästi taitettua kokoon, joten niiden säilyttäminen on helppoa.
Pienet lapset viettävät suuren osan vuorokaudesta nukkuen, sillä uni on tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Oikean pinnasängyn, kehdon ja matkasängyn valinta on siksi tärkeää. Vaunu-aitan valikoimista löytyykin erilaisia pinnasänkyjä, kehtoja ja matkasänkyjä. Hyvässä sängyssä on pituus- ja korkeussäätömahdollisuuksia ja sängyn korkeat reunat estävät lasta putoamasta unissaan.
Turvaistuin on lapselle tärkeä turvaväline autolla matkustaessa. Turvakaukaloissa ja turvaistuimissa on paljon erilaisia malleja ja vaihtoehtoja, mikä saattaa aiheuttaa valinnan vaikeutta. Lain mukaan auton kyydissä matkustavan alle 135 cm olevan lapsen on ehdottomasti istuttava turvaistuimessa. Vastasyntynyt lapsi matkustaa selkä menosuuntaan olevassa turvakaukalossa, myöhemmin lapsi siirtyy autoon kiinteästi kiinnitettävään turvaistuimeen. Suunnilleen 4 ikävuodesta eteenpäin lapsi voi siirtyä turvavyöistuimeen. Pää- ja sivutuilla mahdollistetaan mukava matkustusasento.
Lastentarvikkeiden vertailu ja tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa milloin tahansa. Tuotetiedoista löytyy kaikki oleellinen tieto aina mitoista värivalikoimiin, joten tuotevalikoimasta on helppo löytää juuri omalle perheelle sopivat lastentarvikkeet.