Uudet monitoimilaitteet säästävät energiaa ja kustannuksia

20-vuotias perheyritys Mikava Oy myy ja huoltaa Ricoh-merkkisiä monitoimilaitteita pääkaupunkiseudulla. Valikoimasta löytyy niin uusia väri- ja mustavalkomonitoimilaitteita, digipainokoneita, kuin käytettyjä vaihtolaitteitakin. Monitoimilaitteiden laajan valikoiman ansiosta jokaiseen toimistoon löytyy juuri oikeanlainen laite. Monitoimilaite koostuu mallista riippuen tulostimesta, skannerista, kopiokoneesta, faksista. Erilaisiin lisävarusteisiin on hyvä tutustua, sillä ne voivat tuoda suurta helpotusta työhön. Uusissa monitoimilaitteissa on lisäksi käytetty ympäristöystävällistä teknologiaa, minkä ansiosta energian kulutus on pienempää.

Mikava tarjoaa kaikki tarpeelliset palvelut, jotta tulostuslaitteet toimisivat luotettavasti sekä energia- ja kustannustehokkaasti. Palveluihin sisältyy tulostus- ja kopiointitarpeiden kartoittaminen veloituksetta, uuden laitteen asennus ja vanhan laitteen poisvienti, käyttöönotto- ja koulutuspalvelu henkilöstölle sekä tietysti huolto- ja ylläpitopalvelut.
Mikavalla on oma huoltohenkilöstö, joka koostuu kokeneista ammattilaisista, tämä takaa sujuvan ja laadukkaan palvelun. Ricoh-monitoimilaitteilla on neljän tunnin vasteaika, mikä tarkoittaa sitä, että huoltopalvelu saapuu keskimäärin neljän tunnin sisällä huoltoilmoituksesta. Myös tarjouspyyntöihin vastaaminen on nopeaa – vastaus tulee viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kartoitus- ja asiantuntijapalvelu selvittää yrityksen nykyisen tulostuksen kulurakenteen ja tarjoaa kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa veloituksetta. Kuluseuranta selvittää miten paljon milläkin laitteella tulostetaan ja jopa henkilötarkkuudella kuka tulostaa ja miten paljon.