Tyylikästä näkösuojaa ikkunakalvoilla

 

Teippimestarin korkeatasoisilla ikkunakalvoilla saadaan luotua näkösuoja, joka tarpeen mukaan toimii myös tehokkaana suojana omaisuus- ja henkilövahinkoja vastaan. Teippimestarit tarjoaa yli 10 vuoden kokemuksella yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia, joihin kuuluu ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamana ikkunakalvojen suunnittelu ja asennus. Ikkunakalvot tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja ne voidaan suunnitella joko näyttäväksi, tai huomaamattomaksi osaksi kohteen julkisivua tai sisustusta.

Auringonsuojakalvoilla parannetaan vaivattomasti sisätilojen viihtyvyyttä, ja niitä voidaan käyttää myös autojen ikkunoihin. Säätelemällä auringonvalon aiheuttamaa lämpösäteilyä ja häikäisyä, saadaan ihanteellinen sisälämpötila ja sopiva määrä luonnonvaloa. Suojakalvolla voidaan aikaansaada jopa 20% positiivinen vaikutus jäähdytyksen huipputehoon, sekä säästää jäähdytykseen käytettävää energiaa 6 – 12%. Missiona on auttaa asiakkaita hyödyntämään energiaa mahdollisimman tehokkaasti, ja siihen tuotevalikoima tarjoaakin ratkaisun.

Valikoimassa on peilipintaisia, tummentavia, läpinäkyviä, ja näitä ominaisuuksia yhdisteleviä auringonsuojakalvoja.

Auringonsuojaominaisuus on yhdistettävissä myös turvakalvoihin. Läpinäkyvillä turvakalvoilla suojataan kustannustehokkaasti omaisuutta ja ihmisiä ilkivallalta, tapaturmilta ja varkauksilta.

Turva- ja sirpaleturvakalvot soveltuvat hyvin kohteisiin, joissa on syytä varautua murtojen tai ilkivallan varalta. Turvakalvo tukee ikkunalasia tehokkaasti ja tekee sen särkemisestä hyvin haastavaa.

Sirpalesuojakalvo puolestaan auttaa suojaamaan sekä henkilöitä, että ympäristöä, sillä lasin hajotessa sirpaleet tarrautuvat suojakalvon pintaan leviämättä ympäriinsä.

Etsiessänne tilojenne yksilölliseen sisustukseen sopivia näkösuojia, hiekkapuhalluskalvot ovat loistava vaihtoehto. Hiekkapuhalluskalvot antavat kaiken kokoisille lasipinnoille tyylikkään näkösuojan, joka toteutetaan yksityiskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suosittuja käyttökohteita hiekkapuhalluskalvoille ovat toimistot ja liiketilat, joissa näkösuoja tuo tilaan toivottua yksityisyyttä ja rauhaa.