Top Shot – Palveleva, oikea kamerakauppa

Top Shot Oy on vuonna 1991 perustettu valokuvaustarvikkeiden verkkokauppa. Top Shot on ensimmäinen suomalainen kamerakauppa, joka aloitti erikoistumisen digikuvaukseen, ja myös alan ensimmäinen verkkokauppa. Top Shot on tällä hetkellä Suomen toiseksi suurin alan yritys. Top Shot palvelee niin valokuvausta aloittelevia harrastajia, kuin alan osaavia ammattilaisia.

Top Shotin kattavasti digikamera valikoimasta löydät muun muassa järjestelmäkamerat ja kompaktikamerat kaikkiin tarkoituksiisi, taitotasostasi riippumatta.

Olit sitten valokuvausta juuri aloitteleva harrastelija, tai jo kivenkova ammattilainen, laadukkaalla järjestelmäkameralla parannat kuviesi laatua ja tarkkuutta huomattavasti ja teet valokuvaus retkistäsi entistä tuottavampia. Järjestelmäkameran erottaa kompaktikameroista etenkin suuri kenno, pienempi suljinaika ja vaihdettava linssi.

Harrastusta aloittelevat pääsevät hyvin matkaan muun muassa Nikonin tai Canonin tarjoamien erityisesti aloittelijoille suunniteltujen mallien avulla, ja harrastuksen parissa pidempään viihtyneet voivat Top Shotin laajasta järjestelmäkamera valikoimasta juuri tarpeisiinsa sopivan rungon ja objektiivit.

Kompaktikameran suurimpia etuja ovat helppokäyttöisyys, pieni koko, keveys ja edullinen hinta. Keveyden ja pienen kokonsa ansiosta kompaktikamera kulkee aina mukana. Erilaisten ominaisuuksien ja automaattisten asetusten ansiosta valokuvat onnistuvat haastavissakin olosuhteissa. Digikameroiden käteviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi kuvanvakain, optinen etsin ja erilaiset automaattitunnistukset. Valokuvaus on helppoa aloittelijallekin automaattisten toimintojen ansiosta. Valikoimastamme löytyvät sopivat kompaktikamerat erilaisille kuvaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

TopShotin myymälä sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Malmintorin kauppakeskuksessa, kivenheiton päässä Malmin asemasta. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja myyjiltä saat vastauksen kiperimpiinkin kysymyksiin.