Suomen ensimmäinen valokuvaustarvikkeiden verkkokauppa on edelleen alan kärkinimi

Top Shot Oy on vuonna 1991 perustettu digikuvaukseen erikoistunut valokuvaustarvikkeiden verkkokauppa. Top Shot oli ensimmäinen suomalainen kamerakauppa, joka aloitti erikoistumisen digikuvaukseen, ja myös alan ensimmäinen verkkokauppa. Top Shot on tällä hetkellä Suomen toiseksi suurin alan yritys. Top Shot palvelee niin valokuvausta aloittelevia harrastajia, kuin alan osaavia ammattilaisia.

Top Shotin kattavasti digikamera valikoimasta löydät muun muassa järjestelmäkamerat ja kompaktikamerat kaikkiin tarkoituksiisi, taitotasostasi riippumatta. Valikoimasta löydät myös muita valokuvaajalle tarpeellisia tarvikkeita, kuten esimerkiksi objektiivit, kameralaukkuja ja salamoita ja salamatarvikkeita. Tuotevalikoimaan kuuluu myös hyödyllisiä oheistuotteita esimerkiksi tulostimia ja skannereita.

TopShotin myymälä sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Malmintorin kauppakeskuksessa, kivenheiton päässä Malmin asemasta. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja myyjiltä saat vastauksen kiperimpiinkin kysymyksiin.