Siivouslahjakortilla lahjaksi vapaa-aikaa

Kukapa ei haluaisi viettää enemmän laatuaikaa perheensä kanssa arjen keskellä ja tulla puhtaaseen kotiin? Siivouslahjakortin avulla on helppoa antaa läheiselle arvokasta vapaa-aikaa ja kiiltävän kodin. Etenkin jouluna ja äitienpäivänä siivouslahjakortit ovat erityisen suosittuja lahjaideoita, jotka ilahduttavat niin kiireisiä opiskelijoita, lapsiperheen väsyneitä vanhempia kuin vanhuksiakin.

Lindan kotipalvelu tarjoaa ammattitaitoista kotisiivosta sekä muita laadukkaita kodinhoitopalveluita kaikenkokoisille kotitalouksille. Kaikki yrityksen kodinhoitajat ovat alan vahvoja ammattilaisia ja asiakaspalautteen avulla palveluita kehitetään jatkuvasti.

Siivouslahjakortin onnistuu tilaamaan kätevästi lomakkeen avulla. Lahjakorteista voit valita tarpeen mukaan kotisiivousta kahden, kolmen tai neljän tunnin ajaksi. Lindan kotipalvelun sivustolla toimii myös verkkokauppa, josta löydät siivousvälineitä ja puhdistusaineita kaikkiin kodin tarpeisiin. Eettisyyttä ja ekologisuutta huomioiden, valikoimasta löytyy myös ympäristöystävällisiä siivoustuotteita ja tuotemerkkejä.