Portti- ja oviautomatiikka takaavat turvallisen ja esteettömän kulun

Sicutec Oy on italialaisen Nicen valtuutettu maahantuoja Suomessa. Nice kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteitaan, joihin kuuluvat muun muassa ovikoneistot, porttikoneistot, puomit ja langattomat murtohälyttimet. Nicen laadukkaita ovi- ja porttiautomatiikan tuotteita on käytetty Suomen vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa jo yli kymmenen vuoden ajan.
Tuotevalikoimasta löytyvät toimivat ratkaisut niin kotiin, toimistoon, kuin teollisuuteenkin.

Oviautomatiikka
Oviautomatiikka takaa esteettömän ja turvallisen kulun ovista. Se helpottaa ovista kulkemista, kun liikutaan esimerkiksi kantamusten tai pyörätuolin kanssa. Lisäksi oviautomatiikka on ehdoton kohteissa, joissa hygieniasyistä oviin koskemista tulisi välttää. Oviautomatiikkaa käytetään muun muassa toimistotiloissa, hotelleissa, kauppakeskuksissa, vanhainkodeissa ja sairaaloissa. Myös kotona, autotallin ovissa oviautomatiikka avaa ja sulkee raskaatkin ovet leikiten.

Porttiautomatiikka
Portti lisää selvästi teollisuus- ja piha-alueiden turvallisuutta rajoittaen luvatonta liikkumista ja vähentäen siten myös ilkivaltaa ja varkauksia. Porttiautomatiikka huolehtii portin automaattisesta avautumisesta ja sulkeutumisesta, minkä ansiosta liikenteen hallinta on sujuvaa, turvallista ja valvottua. Porttiautomatiikkaa hyödyntävät puomiportti-, saranaportti- ja liukuporttikoneistot soveltuvat etenkin teollisuuteen, logistiikkakeskuksiin, varastoalueille, satamiin ja erilaisiin kiinteistöihin.