Paperi koskettaa meitä kaikkia

Paperi koskettaa meitä kaikkia – tavalla tai toisella. Painotyön suunnittelijalle paperi on yksi peruselementeistä, joista lopputulos kootaan. Painajalle puolestaan paperi on painoalusta. Painotyön onnistumiseksi paperin on toimittava painatusprosessissa mutkattomasti. Painotyön tilaaja arvioi ja valitsee tuotteelleen sopivan paperin. Paperin valinta on tärkeää, sillä se vaikuttaa viestin ulkonäköön, selkeyteen ja sävyyn. Lukijalle paperi toimii viestin välittäjänä. Lukijat kiinnittävät paperiin huomiota erityisesti silloin, kun paperi on täyttänyt tehtävänsä erityisen hyvin tai huonosti.

Painotuotteen materiaali ja painatus kannattaakin suunnitella huolellisesti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Laadukkaita ja persoonallisesti painettuja tuotteita, kuten vaikkapa esitteitä ja käyntikortteja on ilo jakaa ja lukea.

Scanseri Painotalo hoitaa ammattitaidolla erilaiset painotuotteet, joita voi kätevästi tilata netistä, osoitteesta Painotalo.fi. Esimerkiksi liikelahjana annettu, omin kuvin kuvitettu kalenteri ilahduttaa ja näyttää asiakkaalle yrityksen viestin ympäri vuoden. Myös persoonallisten ja tyylikkäiden kirjekuorien ja käyntikorttien avulla luot hyvän ensivaikutelman itsestäsi ja yrityksestäsi. Scanserista saat käyntikortteihin myös esimerkiksi kohokuvioinnit. Laadukkaat esitteet, flyerit ja julisteet puolestaan tekevät yrityksestäsi ja tuotteistasi tunnettuja sekä edistävät myyntiä. Oikeanlaisen paperin ja painatuksen avulla voi saada siis ihmeitä aikaan.