Osaava muuttopalvelu tekee muuton helpoksi

Moni meistä suhtautuu lähestyvään muuttoon lähes kauhulla; mistä vuokrata pakettiauto? Mistä saada muuttolaatikot? Miten saan kaikki isot ja raskaat kalusteeni siirrettyä? Pääsevätkö ystäväni auttamaan kantamisessa muuttopäivänä? Kääntymällä Opiskelijamuuttojen puoleen, ratkaiset nämä kaikki pulmat kerralla!

Opiskelijamuutot on pääosin Etelä-Suomen alueella toimiva kotimuuttoihin erikoistuva muuttopalvelu, joka hoitaa muuttosi nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti. Nimi Opiskelijamuutot tulee osaksi siitä, että opiskelijamuutot työllistävät pääasiassa nuoria ja opiskelijoita, näin tukien nuorten työllistymistä. Nimi saa juurensa myös siitä, että Opiskelijamuutot hoitavat paljon etenkin opiskelijoiden muuttoja.

Kotimuutot ovat Opiskelijamuuttojen käytetyin palvelu. Palveluina ovat yksiön muutto, kaksion muutto tai kolmionmuutto. Jokaiseen muuttopakettiin kuuluu 2-3 osaavaa muuttomiestä, paketti/kuorma-auto ja tietty tuntimäärä töitä.

Opiskelijamuutot suorittavat myös tavaroiden siirtoja. Jos sinulla on kaappeja, hyllyjä tai muuta isokokoista tavaraa, jota et saa kuljetetuksi omassa henkilöautossasi, tee tarjous piensiirrosta. Älä hajota selkääsi tai ahda tavaroita liian pieneen autoon!

Opiskelijamuutoilta saat myös kätevästi vuokrattua muuttolaatikot ja ostettua hyödylliset pakkaustarvikkeet esimerkiksi astiapaperit, kiristekalvot ja pakkausteipit. Tarvikkeet voit ostaa myös edullisen muuttotarvikepaketin muodossa, johon sisältyy kaikki hyödyllinen kerralla.