O.V. Lahtisen konttivalikoimasta löytyy kontit kaikkiin tila- ja kuljetustarpeisiin

Vuonna 2007 perustettu O.V Lahtinen Oy myy, vuokraa ja varustelee kontteja. Konttivalikoimasta löytyy kaiken tyyppisiä ja kokoisia konttivaihtoehtoja eri lastausmahdollisuuksin. Peruskontteihin kuuluu yleisimmät konttimallit sekä esimerkiksi elintarvikekuljetuksiin sopivat kylmäkuljetuskontit. Erikoiskonteista puolestaan löytyy kontit eri lastausmahdollisuuksin, pressusivullisina, avokattoisina, ylileveille ja -korkeille kuljetuksille sekä kemikaaleille ja nesteille.

Vuokrakontti on kätevä vaihtoehto kun tarvitaan väliaikaista kuljetus- tai tilaratkaisua. Vuokrakontteja on saatavilla niin uusina kuin käytettyinäkin toimistoiksi, varastoiksi ja kuljetuksiin. Kontit on mahdollista noutaa varastopaikasta tai saada perille toimitettuina.

O.V Lahtinen Oy hoitaa konttien myynnin ja vuokrauksen lisäksi konttivarustelut. Kontteihin on mahdollista saada yksilöidyt varustelu- ja muutostyöt, kuten esimerkiksi lukkokotelot, koukkulaitteet, lisäovet, hyllyt, maalaukset ja sähköistykset. Kontteja on muutettu erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi baari- ja kahvilakonteiksi, työmaakonteiksi, autotalleiksi ja räjähdysainevarastoiksi.

Kontit ovat tärkeitä kuljetusvälineitä, niillä kuljetetaan jatkuvasti valtavia tavaramääriä ympäri maailmaa niin maalla kuin merelläkin. Kansainvälisen standardoimisjärjestön, ISO:n, määrittelemä ISO-kontti on maailmanlaajuisesti käytetyin konttityyppi. ISO-konttien leveys on 8’ft eli noin 2,4 metriä. Korkeutta ei ole määritelty, mutta yleisimmät korkeudet ovat 8’ft6’’ (2,6 metriä) ja 9’ft6’’ (2,9 metriä). Yleisimpiä konttimalleja ovat muun muassa yleisrahtikontti, avokattoinen kontti, lavakontti, erityisrahtikontti, lämpöeristetty kontti ja säiliökontti.