O.V. Lahtinen – Kontit kätevästi verkkokaupasta

O.V. Lahtinen on tehnyt kontin ostamisen ennennäkemättömän helpoksi avaamalla perinteisen myynnin oheen verkkokaupan. Verkkokaupasta löytyvät eri kokoiset merikontit, open side -kontit, bulk-kontit, pakkaskontit, tankkikontit ja lauttavaunut. Verkkokauppa tekee standardimittaisten ja normaalein ominaisuuksin varustettujen merikonttien ostamisesta helppoa ja nopeaa. Asiakkaan tarvitsee vain valita haluamansa myytävä merikontti ja toimitustapa, niin hintatiedot ovat välittömästi nähtävillä ja kontti ostettavissa.

O.V. Lahtiselta ovat saatavissa myös erikoisvarustellut merikontit. Suosittuja konttimalleja ovat mm. lämpöeristetty kontti, toimistokontti, varastokontti ja erilaiset suuresti muokatut kontit saniteettitiloina käytettävistä konteista räjähdysainevarastoihin.
Verkkokaupassa myydään sekä uudet, että käytetyt kontit.

O.V. Lahtinen on vankan kokemuksen omaava toimija, jonka valikoimasta löytyvät myytävät, vuokrattavat ja varusteltavat merikontit kilpailukykyisellä hinnalla, ja aina asiakkaan tarpeisiin vastaten. O. V. Lahtinen hoitaa myös merikonttien kuljetukset koko Suomen alueelle. Kuljetus voidaan tehdä tarpeesta riippuen joko kätevästi nosturiauton voimin, jolloin kontti voidaan laskea asiakkaan toivomalle paikalle toimitusosoitteessa, taikka lavetillisella kuorma-autolla.

Toimitukset ovat mahdollisia kaikista konttisatamista, ja asiakas voi niin halutessaan hakea merikonttinsa valitsemastaan satamasta. Merikonttien varustelumahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen kustannustehokkaan vaihtoehdon, kun tarvitaan lisää työ- tai varastotilaa. Kontit saadaan muokattua myös ulkoisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi maalausten ja teippausten avulla.