Nosto-ovet moneen eri käyttötarkoitukseen Door Masterilta

Door Master valmistaa autotallin nosto-ovia Classic- ja Trend-sarjoissa. Nosto-ovien laaja valikoima takaa sen, että voit helposti valita oven, joka vastaa parhaiten käyttötarkoitusta, lämmöneristysvaatimuksia ja budjettiasi.

Classic-sarjan nosto-ovet

Classic-sarjan nosto-ovet sopivat kaikkein vaativimpiinkin olosuhteisiin, ja niiden jokainen osa on valmistettu parhaasta mahdollisesta materiaalista. Classicin lämpö-, tuulikuorma- ja äänieristysominaisuudet edustavat alansa huippua.

Trend-sarjan nosto-ovet

Trend-sarjan nosto-ovesta saat fiksun ja käytännöllisen oven järkihintaan. Trend-sarjan nosto-ovi sopii parhaiten puolilämpimiin ja kylmiin tiloihin, joissa lämmöneristysvaatimus ei ole määräävänä tekijänä.

Teollisuusovet

Door Masterin kestävät, galvanoidusta teräksestä valmistetut teollisuuden nosto-ovet on suunniteltu kestämään vaativaa teollisuuskäyttöä. Nosto-ovissa on turvajousijärjestelmä, iskunkestävät 40-45 mm paneelit sekä paras mahdollinen kestävyys tuulen, veden ja lämpötilan vaikutuksien suhteen. Erittäin kovaan käyttöön tuleviin oviin voidaan valita erikoiskestävä ovijousitus. Laajasta paneeli- ja varustevalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeiseesi sopivan oven.