Loihen liikelahja on enemmän kuin pelkkä lahja

Liikelahja on hyvä tapa kiittää yhteistyökumppania, asiakasta tai henkilökuntaa sujuneesta yhteistyöstä. Liikelahja toimii käyntikortin tapaan ja auttaa solmimaan uusia, tai ylläpitämään jo olemassa olevia liikesuhteita. Lahjan ei tarvitse olla kallis tehdäkseen hyvän vaikutuksen, käytännöllinen ja hauska lahja on aina ilahduttava. Pienellä muistamisella on suuri merkitys, olipa lahjasi liikelahja, yrityslahja tai mainoslahja.

Lahjan saajat arvostavat laadukkaita, käytännöllisiä ja yksilöllisiä lahjoja. Oikein valittu, laadukas lahja antaa aina positiivisen kuvan lahjan antajasta. Liikelahja kertoo antavasta yrityksestä, kuten sen arvoista ja yrityskulttuurista. Sopivaa lahjaa valitessa kannattaa miettiä lahjaa saajankin näkökulmasta. Lahjan valitseminen etenkin ulkomaisille yhteistyökumppaneille voi olla haastavaa erilaisten kulttuurien takia. Liikelahjan kannattaakin olla saajan maassa arvostettu ja persoonallinen, mutta kuvastaen kuitenkin myös antajan kotimaata.

Liikelahjoja annetaan eniten jouluna ja kesällä

Yleisimpiä ajankohtia liikelahjojen antamiselle on joulu ja kesä. Kesällä liikelahjat liittyvät usein esimerkiksi ulkoiluun ja grillaukseen. Grillausvälineet, piknik-tuotteet ja saunavarusteet ovatkin suosittuja ja käytännöllisiä lahjoja. Talvella ja etenkin jouluaikaan kynttilät, mukit ja lämpimät peitot ovat tunnelmallisia lahjoja.

Perinteisten liikelahjojen lisäksi harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin liittyvät tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan. Urheilulliselle sopii lahjaksi esimerkiksi tyylikäs vesipullo tai mikrokuitupyyhe. Paljon kokkaavaa ilahduttavat erilaiset keittiötarvikkeet ja tarjoiluvälineet kuten salaatinottimet ja pannunaluset. Toimistossa työskenteleviä puolestaan piristää esimerkiksi hauska hiirimatto ja kätevä latausjohto. Persoonalliset ja hyvällä maulla valitut lahjat merkitsevät saajalle paljon ja muistuttavat antajasta. Liikelahjojen lisäksi Loihen tuotevalikoimasta löytyy ilahduttavia ja laadukkaita mainoslahjoja, promootiotuotteita, sekä yritysvaatteita.