Laadukkaat trukit tuovat tehokkuutta varastointiin

Jungheinrich kuuluu alallaan maailman vanhimpiin ja suurimpiin trukkien valmistajiin – maailman kolmanneksi ja Euroopan toiseksi suurimmalla valmistajalla on myynti- ja palvelupisteet jo 31 maassa. Jungheinrichin keskeisiin arvoihin kuuluvat mm. laatu, kestävyys, kokonaistaloudellisuus, turvallisuus ja teknologian edistyksellisyys.

Jungheinrichin trukit tarjoavat parhaat ratkaisut kuljetus- ja pinoamistehtäviin. Trukkivalikoima kattaa, yli 600 trukkimallia, jonka riveistä löytyy muun muassa haarukkavaunut, vastapainotrukit ja keräilytrukit kaikkiin käyttötarkoituksiin. Mikäli sopivaa trukkia ei jostain syystä kuitenkaan kattavasta valikoimasta löydy, Jungheinrich suunnittelee mittatilaustyönä sopivan trukin tarpeiden mukaan.

Haarukkavaunut, tai tuttavallisemmin pumppukärryt sopivat hyvin esimerkiksi pienempiin varastoihin materiaalin käsittelyyn, myös kaupan varastoissa pumppukärryt on huomattu toimivaksi ratkaisuksi. Jungheinrichin haarukkavaunut on suunniteltu kestämään kovaa päivittäiskäyttöä, ja niiden ergonominen suunnittelu parantaa käyttömukavuutta ja helpottaa käyttöä ahtaissa tiloissa.

Vastapainotrukit ovat luultavasti yleisin näky varastossa. Vastapainotrukki soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön ja niitä käytetään tehonsa ja nopeutensa vuoksi yleisimmin raskaan kuorman lastaukseen sekä purkuun. Jungheinrichilta löydät sekä sähkö-, diesel- ja nestekaasukäyttöiset vastapainotrukit.

Keräily vaihe varaston päivittäisessä materiaalinkäsittelyprosessissa on usein kaikista aikaa vievin ja tuottaa eniten kustannuksia, siksi onkin tärkeää että keräilyyn käytettävä kalusto on mahdollisimman tehokasta. Jungheinrichin keräilytrukeilla keräilyn tehokkuutta voi parantaa ergonomisesti, ja valikoimasta löydät sopivan trukin varastoon kuin varastoon.

Jos haluat kuulla lisää Jungheinrichista yrityksenä tai sinulla on trukkitarpeita ja haluat kaluston maailmanluokan osaajalta, ota yhteyttä Jungheinrichin ammattilaisiin niin sinulle räätälöidään tarpeen vaativat ratkaisut.