Laadukkaat trukit ja hyllyjärjestelmät tuovat tehokkuutta varastointiin

Jungheinrich tarjoaa parhaat ratkaisut kuljetus- ja pinoamistehtäviin, laadukkaiden trukkien ja hyllyjärjestelmien avulla. Trukkivalikoimasta, yli 600 trukkimalleista löytyy lavansiirto- ja pinontavaunut, vastapainotrukit, keräilytrukit ja vetotrukit kaikkiin käyttötarkoituksiin. Mikäli sopivaa trukkia ei jostain syystä löydy trukkimalleista, Jungheinrich suunnittelee mittatilaustyönä sopivan trukin tarpeiden mukaan.

Käsikäyttöisistä haarukkavaunuista löytyy sopivat mallit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valittavana on esimerkiksi perushaarukkavaunu, saksinostovaunu tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu sinkitty malli. Haarukkavaunun etuja ovat muun muassa sen kantavuus (2200kg), ketteryys ja kestävyys.
Lavansiirtovaunut soveltuvat nimensä mukaisesti lavojen ja kuorman siirtämiseen. Ne sopivat kaikille kuljetusmatkoille ja nostokorkeuksille. Niin peruslavansiirtovaunut kuin sähkökäyttöiset lavansiirtovaunutkin ovat erittäin ketteriä ja kompakteja, vaatien vain vähän tilaa.
Pinontavaunuilla saadaan siirrettyä tuotteet pinoiksi kätevästi. 1 000–3 000 kg:n kantavuudet ja jopa 5 350 mm:n nostokorkeudet mahdollistavat taloudellisen käytön kaikissa tapauksissa. Pinontavaunujen etuja ovat muun muassa erinomainen ohjattavuus ja kuorman pehmeä lasku hyllyyn.

Diesel- ja nestekaasutrukit sopivat erityisesti pitkien matkojen kuljetuksiin. Diesel- ja nestekaasutrukkien 20 mallin valikoimasta löytyy helposti oikea trukki omiin tarpeisiin. Kaikissa diesel- ja nestekaasutrukeissa on hydrodynamiikan edut: pehmeä liikkuvuus, suuretkin nopeudet ja ihanteellinen tehokkuus. Hydrodynaamisilla ajovoimansiirroilla varustetut trukit ovat taloudellinen vaihtoehto pitkille matkoille. Niissä on yksikertainen huolto ja kunnossapito sekä vankka tekniikka. Trukeissa on myös hyvä näkyvyys kääntöistuimien ansiosta, joten työskentely sujuu huoletta myös ahtailla käytävillä ja rampeilla.