Laadukkaat perävaunut ja venetrailerit Ratemanilta

Perävaunut

Ratemanilta löytyy isot määrät perävaunuja niin jarrullisina kuin jarruttomina. Laaja tuoteperhe sisältää vahvarakenteiset, kulutusta kestävät tuotteet monipuolisiin käyttötarpeisiin. Rateman Oy maahantuo Respo-perävaunuja ja venetrailereita. Respon pitkäaikainen kokemus perävaunualalta, korkealaatuiset raaka-aineet sekä tarkka työ muodostavat Respon laadun perustan. Rateman tarjoaa aina asiantuntevaa ja joustavaa palvelua, joten autosi vetokoukkuun kiinnitetään taatusti juuri sinulle sopiva perävaunu tai traileri.

Perävaunut ovat käteviä apulaisia esimerkiksi silloin, kun kuljetetaan tavaroita kodin ja kesämökin välillä, tehdään muuttokuormaa tai viedään isompia roskia. Ratemanin Respo-mallistosta löytyy myös vahvat ja vakaat peräkärryt ja trailerit ammattilaiskäytön vaativiin tarpeisiin. Ratemanin tarjoamat Respo-perävaunut soveltuvat erinomaisesti Suomen haastaviin olosuhteisiin.

Perävaunua ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tuotteen pitkäikäisyyteen. Respo-perävaunu palvelee sinua pitkään ja väsymättä!

Venetrailerit

Ratemanin valikoimiin sisältyvät myös korkealaatuiset ja kestävät venetrailerit. Tarjolla on sekä jarrullisia että jarruttomia vaihtoehtoja. Niiden avulla lasket, nostat sekä kuljetat veneet ja vesijetit ketterästi ja turvallisesti.

Sopivalla venetrailerilla saat varmistettua, että veneesi saadaan siirrettyä ehjänä ja turvallisesti olosuhteista riippumatta. Laadukkaat Respo-trailerit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia- olipa veneesi sitten pieni tai iso.

Venetraileria valittaessa tulisi ottaa huomioon sekä itse vene että sen käyttöpaikka. Respo-trailerit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja kestäviksi haastaviinkin paikkoihin. Saat meiltä aina asiantuntevaa apua oikean trailerin valintaan.