Laadukkaat painotuotteet takaavat tehokkaan mainonnan

Tulostus- ja painopalveluihin erikoistunut Topmainos auttaa kaikenlaisissa painotöissä digipainotuotteista suurkuvatulosteisiin. Yritykselle ja myymälään saa helposti kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet, kuten vaikkapa käyntikortit, julisteet, esitetelineet, mainostarrat, kyltit ja opasteet.
Laadukkaat materiaalit tuovat näkyvyyttä asiakastapahtumiin ja messuille. Topmainoksen kautta löytyykin kaikki tarvittava myös messuille, kuten esimerkiksi esitteet, tulostettavat matot, kuvaseinäkkeet, messupöydät ja roll-upit. Saatavilla on myös edullisesti käteviä messupaketteja, joihin sisältyy kaikki messuilla tarvittavat materiaalit.

Käytettävänä laitteistona on Canon imagePRESS C6010 -digipainokone, Morgana DocuMaster -jälkikäsittelylaite, Canon iPF-suurkuvatulostimet, OCÉ Arizona 360XT -tasotulostin, Duplo DC-615 -jälkikäsittelylaite, Easymount-laminaattori, EBA-leikkuri ja Roland ECO-solvent -tulostin ja leikkuri takaamassa laadukkaan jäljen.

Digipaino on yhä suositumpi painomenetelmä. Sen merkittävimpiä etuja ovat nopeus ja vaihtuvan tiedon tulostaminen. Jokaisessa esitteessä voi olla erilaiset kannet, sisälehdet ja nimet. Pienien sarjojen tulostaminen on nopeaa eikä esitteitä tarvitse tilata kerralla suuria kappalemääriä. Nopean tuotannon ansiosta toimitukset ja postitukset ovat joustavia ympäri Suomen.