Kaikki rakennuspalvelut saman katon alta

Tec Rakennuspalvelut on kolmen eri rakennustoimialan yrityksen muodostama palveluyhtiö, joka toimii Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Rakennusliike Byggtec Finland Oy, Helsingin Putkitec Oy, sekä Helsingin Laatukivi Oy ammattilaisineen tekevät erilaisten rakennusprojektien toteuttamisen helpoksi ja tehokkaaksi. Osaaminen niin rakennus- ja putkitöiden, kuin kivitöiden ja maanrakennuksen aloilta löytyy saman nimikkeen alta, ja näin usean alan osaamista vaativien kokonaisuuksien hallinta on saumatonta ja joustavaa.

Rakennustöiden osaajat Tec.fin palvelukseen tarjoaa Rakennusliike Byggtec Finland Oy, jonka 30 vuoden kokemuksella hoituvat niin pienet pintaremontit kuin isommat saneeraukset. Kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat maalaukset, parkettien asennukset, lattiavalut, marmoroinnit, entisöinnit ja asbestinpurkutyöt, sekä lukuisat muut toimenpiteet.
Byggtec Finlandin laajan asiakaskunnan muodostavat yksityisten henkilöiden lisäksi yritykset, isännöitsijätoimistot, säätiöt, suunnittelutoimistot, seurakunnat ja vakuutusyhtiöt.
Pitävät aikataulut, laadukas työnjälki ja luottamus tiimin ja asiakkaan välillä ovat Byggtec Finlandin toiminnan kulmakiviä.

Tec.fin alaisista putkitöistä vastaa yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin Putkitec Oy, jolta hoituvat kaikki lämpö-, vesi-, ja ilmastointialan huolto-, korjaus-, ja uudistyöt. Asiakkaita ovat niin yksityishenkilöt, kuin yritykset ja taloyhtiöt. Asiakaspalveluun panostetaan muun muassa ympäri vuorokauden palvelevalla päivystyksellä, jotta apua on saatavilla heti kun sitä putkiasioissa tarvitaan.

Kivitöistä ja maanrakennuksen projekteista huolehtivat Helsingin Laatukivi Oy:n ammattilaiset yli 15 vuoden kokemuksella. Yksityis- ja yritysasiakkaille tarjolla ovat monipuoliset palvelut, kuten kaivuut, salaojitus, vesieristyksien ja viemäreiden uusinta, pihatyöt asfaltoinnista siirtonurmikoihin, sekä rakennuksien alapohjan kunnostukset. Monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla, sekä rautaisella ammattitaidolla onnistuvat myös haastavammat projektit.

Tec.fi panostaa toiminnassaan voimakkaasti asiakaslähtöiseen palveluun urakan koosta riippumatta, ja on ylpeä ekologisista työmenetelmistään. Tehokkaiden ja nykyaikaisten työmenetelmien avulla, sekä rakennusjätteiden kattavalla lajittelulla ja kierrätyksellä kustannukset pysyvät sovituissa, kilpailukykyisissä raameissa, ja työmaat siisteinä projektin alusta loppuun saakka.