Ergonomisilla ja tyylikkäillä toimistokalusteilla parannat työviihtyvyyttä

Koska töissä vietetään suuri osa ajasta, on tärkeää että työskentely on mahdollisimman mukavaa ja vähän kuormittavaa. Tyylikkäillä ja ergonomisilla toimistokalusteilla saadaan työympäristöstä viihtyisä ja työskentelystä sujuvaa ja hyvinvointia edistävää. Mukavien kalusteiden lisäksi myös valaistus on tärkeä osa työergonomiaa. Valaistuksen tulee olla riittävä, muttei kuitenkaan liian kirkas. Työpistevalaistuksen tulisi valaista tasaisesti aiheuttamatta heijastuksia tai häikäisyä.
Toimistokalusteita ostettaessa onkin tärkeä kiinnittää huomioita tyylikkyyden lisäksi myös ergonomisuuteen.

Vuodesta 1994 asti toiminut Kimeika Oy tarjoaa monipuolisia toimistokalusteratkaisuja erikokoisille asiakasyrityksille, kotitoimistoihin sekä kunta- ja kaupunkisektorille.  Toimistokalustevalikoimasta löytyy oikeanlaiset kalusteet erilaisiin tarpeisiin ja työympäristöihin. Uusien toimistokalusteiden lisäksi valikoimasta löytyy edullisesti hyväkuntoisia käytettyjä toimistokalusteita. Kimeikan toimistokalustevalikoimasta löytyy muun muassa työtuolit, työpöydät, mappikaapit, neuvottelupöydät, vastaanottotiskit, sohvat, nojatuolit ja sermit.

Toimistokalusteiden myynnin lisäksi Kimeikan palveluihin kuuluvat kalusteiden kuljetus- ja asennuspalvelut, toimitilasuunnittelupalvelut sekä kalusteiden vuokraus- ja kierrätyspalvelut

Yritysmuuttojen yhteydessä jää usein tarpeettomiksi hyväkuntoisia kalusteita, joiden kierrätys on taloudellisesti ja ekologisesti fiksu vaihtoehto. Käytettyjen toimistokalusteiden valikoimasta löytyvät muun muassa käytetyt työtuolit, työpöydät ja laatikostot.
Kalusteiden vuokraus on puolestaan kätevä vaihtoehto esimerkiksi messuille tai erilaisiin kuvauksiin, kuten mainoskuvauksiin.