Easyasennus on hoitanut yli 30 vuotta antenniasennuksia

Easyasennus on toiminut yli 30 vuotta antennialalla, hoitaen antennien asennus-, korjaus- ja huoltotöitä lähes kaikilla Suomen paikkakunnilla. Useat toimipisteet ympäri Suomen takaavat nopeat ja edulliset palvelut. Ammattitaidolla sujuvat niin omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen kuin rivi- ja kerrostalojen antenniasennukset ja -korjaukset. Antenniasennuksissa käytetään laadukkaita antennimittalaitteita, ja kaapelitutkan avulla puolestaan tarkistetaan antennikaapeleiden toiminta ja kontakti. Antennien asennus- ja korjaustöissä laadukkaan mittakaluston käyttö nopeuttaa selkeästi vian hakua, mikä puolestaan alentaa antenniasennuksen hintaa. Lisäksi kaikille antenniasennuksille ja osille myönnetään yhden vuoden takuu.

Pätkivä tai pikselöityvä tv-kuva pilaa hetkessä katselunautinnon. Valta osa tv-kuvan ongelmista johtuukin signaalin heikkoudesta. Uusi antennivahvistin tai antenni auttaa yleensä useimpiin tv-antennivikoihin. Easyasennuksen antennivikojen korjauspaketeissa on kaikki mitä tarvitaan häiriöttömään tv-kuvaan ja ääneen. Korjauspaketti sisältää muun muassa tv-antennin, antenninvahvistimen, asennustyöt ja pientarvikkeet. Asennuksella ja osilla on vuoden takuu.
Easyasennus tarjoaa myös satelliittiantennin asennuspalvelut pakettiratkaisuna. Satelliittipaketin ansiosta lähes 2000 ilmaista tv- ja radiokanavaa on katseltavissa vain laitteiston ja asennuksen hinnalla. Satelliittipakettiin kuuluu muun muassa lautasantenni, maksuttomien kanavien satelliittivastaanotin, asennuskaapelit ja kiinnitystarvikkeet. Myös satelliittiantennin asennuspalvelussa on vuoden takuu.

Suomen vaihtelevien maasto- ja sääolosuhteiden vuoksi antennit joutuvat usein kovallekin koetukselle, siksi antenniasennuksissa on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen laadukkaan tv-kuvan ja antennin kestävyyden takaamiseksi.