Easyasennus hoitaa antenniasennukset ammattitaidolla

Jokaisen taloyhtiön TV-antennilaitteet vaativat jossain vaiheessa korjausta tai uusimista. Korjaus- ja uusimistöiden on hyvä onnistua kerralla sujuvasti ja laadukkaasti. Easyasennus hoitaa ympäri Suomen taloyhtiöiden tv-antennilaitteiden asennukset ja korjaukset yli 30 vuoden kokemuksella. Easyasennuksen laadukkaalla työllä kaikki taloyhtiön antenniasiat hoituvat kerralla kuntoon. Asennustöille ja tarvikkeille myönnetään aina vuoden takuu. Easyasennuksen taloyhtiöiden antennipalveluihin kuuluvat muun muassa antenniasennukset, vikakorjaukset, huoltokäynnit ja antennitarvikkeiden myynti.

Yleisimpiä tv-antenneihin liittyviä ongelmia taloyhtiöissä ovat tv-kuvan pätkiminen ja pikselöityminen ja joidenkin tv-kanavien puuttuminen. Tv-kuvan pätkiminen ja pikselöityminen johtuu usein huonosta antennisignaalista. Huonolaatuinen antennisignaali voi johtua esimerkiksi pienitehoisesta TV-antennista, antennivahvistimen matalista lähtötasoista tai asukkaan liitosjohdon kontaktiongelmista. Tv-kanavien puuttuminen puolestaan voi johtua liian pienestä antennisignaalin tasosta tai huonosta laadusta. Easyasennuksen asentajat paikantavat vian aiheuttajan nopeasti ja säätävät antennijärjestelmän laitteet oikein.

Teräväpiirtovalmius taloyhtiössä mahdollistaa suosikkisarjojen ja –elokuvien katselemisen loistavalla kuvanlaadulla. Teräväpiirtopäivitys tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kasvattaa taloyhtiön viihtyvyyttä ja tarjota laadukasta sisältöä asukkaiden televisioihin. Teräväpiirtolähetysten vastaanottamiseen tarvitaan VHF-antenni ja vahvistinkeskus tarvikkeineen ja asennuksineen, jotka Easyasennus hoitaa nopeasti ja ammattitaitoisesti.