Bugaboo lastenvaunut

Bugaboo on vuonna 1999 perustettu yritys joka on onnistuneesti luonut laadukkaan tuotevalikoiman ja noussut tunnetuksi maailmanlaajuiseksi brändiksi. Bugaboon perustajia ovat suunnittelija Max Barenburg sekä fyysikko Eduard Zanen.

Tunnetuin brändin tuotteista on Bugaboo lastenvaunut, joissa yhdistyvät tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllisyys ja ergonomisuus. Bugaboo lastenrattaat ovat erittäin kevyet ja mukavat käytössä. Rattaat kulkevat vaivattomasti niin lumessa, hiekassa kuin asfaltillakin.

Bugaboo lastenvaunut valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja niiden värivalikoima on erittäin laaja. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta lisäosien ja varusteiden yhdistelymahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Bugaboo toimii myös yhteistyössä eri suunnittelijoiden ja brändien kanssa, joten rattaista on saatavilla myös vaihtuvia erikoissmallistoja.

Bugaboon valikoimasta löydät varmasti sopivat vaunut ja rattaat perheesi vaihteleviin tarpeisiin.
Malllistosta löydät esimerkiksi kompaktit Bugaboo Bee -rattaat jotka soveltuvat erinomaiset urbaaniin kaupunkiympäristöön sekä matkailuun, Bugaboo Buffalo -rattaat jotka on suunniteltu kulkemaan helposti haastavassakin maastossa sekä kaupungin kaduilla, kevyet ja monipuoliset Bugaboo Cameleon3- rattaat sekä muunneltavat Bugaboo Donkey- klassikkorattaat jotka voit helposti muutamalla napautuksella muuntaa yhden lapsen rattaista käteviksi kahden lapsen tuplarattaiksi. Aktiivisiille vanhemmille suunnatut kokoontaittuvat Bugaboo Runner- juoksurattaat ovat kevyet ja niiden suunnittelussa on huomioitu juoksijan optimaalinen asento. Juoksurattaiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kännettävä istuinosa, suuret ilmatäytteiset pyörät jotka takaavat pehmen kyydityksen lapselle sekä sisäänrakennettu jousitus vaihtelevia maastoja varten.

Vaunuaitta tarjoaa laajan valikoiman Bugaboo rattaita ja lisävarusteita. Tutustu mallistoon täällä.