Autotallinoviremontti vaivattomasti Turnerilta

Autotallinoviremontti on harvoin mukavaa hommaa– paitsi silloin, kun sitä katsoo vierestä. Turnerilla on kokemusta kymmenien tuhansien ovien vaihdosta ja usein remontti onnistuu niin siujuvasti, että naapuritkin ovat ihmeissään.

Turnerin autotallinoviremontti voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen.

Ensimmäinen vaihe alkaa asiakkaan tarjouspyynnöstä, jonka jälkeen Turneirin asiantuntija ottaa pikaisesti yhteyttä ja sovitaan veloituksettomasta mittauskäynnistä. Mittauskäynnillä valitsen asiantuntijan kanssa tyyliisi sopivan autotallinoven, ikkunamallin ja haluamasi lisävarusteet. Tämän jälkeen asiantuntija tekee tarvittavat mittaukset ja saat pitävän tarjouksen heti paikan päällä.

Seuraava vaihe on purkaa vanha autotallinovi. Turnerin asentaja saapuu sovittuna ajankohtana ja purkaa vanhan oven. Turner hoitaa myös vanhan oven poisviennin ja asiallisen jälkikäsittelyn.

Kolmannessa vaiheessa asennetaan uusi ovi. Turnerin asentajat ovat erittäin kokeneita, joten työ käy joutuisasti, mutta silti millintarkasti. Kun uusi ovi on asennettu, asennetaan seuraavaksi automatiikka, sekä hienosäädetään oven toiminta käyttövalmiiksi.