Airrexin lämmittimet ja jäähdytyslaitteet ovat energiatehokkaita

Airrex Nordic Oy maahantuo laadukkaita Airrex polttoaine- ja sähkökäyttöisiä infrapunalämmittimiä, sekä Airrex Aircon ilmanpuhdistus-, suodatus- ja jäähdytyslaitteita. Airrexillä on yli 20 vuoden kokemus jäähdytyslaitteiden kehittämisessä ja valmistamisessa. Airrex – infrapunalämmittimet ovat turvallisia, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Airrexin polttoainekäyttöisillä (polttoöljy/diesel, valopetroli) infrapunasäteilylämmittimillä on korkea hyötysuhde. Uudentyyppiset säteilylämmittimet eroavat muista polttoainekäyttöisistä lämmittimistä myös muun muassa pienikokoisen öljypolttimen ja suuren lämmityspinta-alan tarjoavan putkiston ansiosta. Putkiston keraamisen pinnoitteen mikrorakenne tuottaa infrapunasäteilyä, joka säteilee tasaisesti kaikkiin suuntiin. Kuumenemattomien pintojensa ja automatiikkansa ansioista Airrex -säteilylämmittimet ovat turvallisia.

Myös sähkökäyttöisellä Airrexin infrapunalämmittimellä on korkea hyötysuhde. Airrex – sähkölämmittimen toiminta perustuu lämmitysvastusten läpi puhallettavaan ilmavirtaukseen. Lämmitysvastus on integroitu lämpöelementtiin, mikä takaa laitteen pitkän käyttöiän verrattuna perinteisiin lämmittimiin.
Airrex – jäähdytyslaitteet valmistetaan viimeisintä patentoitua teknologiaa hyödyntämällä. Jäähdytyslaitteilla on mahdollista viilentää tehokkaasti erikokoisia tiloja ja laitteet ovat myös helposti siirrettäviä, joten ne sopivat monenlaiseen käyttöön. Koska Airrexin siirrettävät jäähdytyslaitteet eivät vaadi erillisiä ulkoisia lämmönvaihtimia, ne eivät vaadi kiinteää asentamista. Ainoastaan lämmin poistoilma tulee poistaa poistoputkea käyttäen.
Airrex- jäähdytyslaitteille löytyy laaja valikoima lisävarusteita, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Lisävarusteina on saatavilla esimerkiksi ulkoinen lämpötila-anturi, jatkoletku puhallusilmalle ja kaukokäyttölaite.
Airrex Nordic Oy vuokraa markkinoiden ainoita siirrettäviä jäähdytyslaitteita. Jäähdytyslaitteet sopivat yleisötapahtumiin ja esimerkiksi häihin ja merkkipäiville.